Op zoek naar een partij die uw renovatie gedegen, vlot en volgens afspraak uitvoert? Bij Klaassen zit u goed. We hebben alle benodigde kennis en ervaring in huis om uw vakkundige renovatie uit te voeren. Wat er ook moet gebeuren, wij herstellen het!

Compleet nieuwe look
Bent u gebruiker of verhuurder? Klaassen maakt uw pand aantrekkelijker en comfortabeler. Renovatie van dak en gevel is bij ons in goede handen. Door dak- en gevelbeplating toe te passen krijgen onze projecten niet alleen een compleet nieuwe look, de panden worden door gebruik van de nieuwste generatie isolatiematerialen bovendien vele malen duurzamer.

Ervaren partner
Klaassen is er van begin tot eind. In grote en kleine projecten. Het team renoveert complete winkelcentra, maar ook de schuren van regionale klanten. De materialen die we gebruiken, kennen een enorme diversiteit. We beschikken over beplating met ongelooflijk veel soorten profilering en alle denkbare kleuren. Liever beplating met houtlookcoating? Klaassen heeft het in huis!

Over Klaassen
Met meer dan 30 jaar ervaring heeft Klaassen een brok knowhow in huis. Vanzelfsprekend houden we ook de ontwikkelingen in de markt nauwgezet in de gaten en zijn daarom altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en materialen. Onze klanten kunnen rekenen op een optimaal efficiënt uitgevoerde renovatie.

Meer informatie?

Neem contact met ons op!