Gevelbekleding is bepalend voor de uitstraling van uw pand. Klaassen is expert in het leveren en monteren van sandwichpanelen en monteert met hetzelfde gemak stalen, aluminium en polycarbonaat of polyester gevelbeplatingen. Dat doen we voornamelijk voor (middel)grote aannemers, maar ook particulieren kunnen rekenen op onze expertise.

 

Advies en montage
Klaassen zorgt niet alleen voor een snelle montage, wij zijn er ook voor gedegen advies. Want er is ruim keuze op het gebied van gevelbeplating:

 • Stalen gevels
  Gevelbeplating is verkrijgbaar in verschillende profielen, kleuren en diktes. De diverse profielen zijn geschikt voor zowel horizontaal als verticaal gebruik. We plaatsen eerst de stalen cassette, verwerken vervolgens het isolatiemateriaal en monteren het buitenpaneel van uw keuze.

 • Sandwich gevels
  Sandwichpanelen bestaan uit twee panelen van staal of aluminium die een laag isolatiemateriaal insluiten. Sandwichpanelen zijn een populaire en duurzame oplossing in het isoleren en bekleden van gevels en daken in woning-, industrie- en utiliteitsbouw.

 • Aluminium gevels
  Aluminium gevelbekleding is verkrijgbaar in talloze kleuren. De aluminium panelen zijn leverbaar met een geanodiseerde of geborstelde afwerking, een coating voorzien van reliëf of een poedercoating.

 • Polycarbonaat beplating
  Deze platen worden gekenmerkt door hun stevigheid en lange levensduur. Polycarbonaat is een steeds vaker gebruikte kunststof vanwege de slagvastheid en het goede brandgedrag. Met polycarbonaat panelen zijn grote oppervlakken eenvoudig te beplaten.

 • Polyester beplating
  Dit lichte en onderhoudsvrije materiaal is bijzonder geschikt als gevelbekleding. Dankzij de enorme vrijheid in keuze van vorm en uitstraling is nagenoeg elk idee te realiseren. Verkrijgbaar met speciale coating en hars.

In ons advies houden we rekening met de wensen van de klant, de belastbaarheid en kenmerken van de materialen, de voorkeuren inzake isolatie, de omvang van de gevels en het type gebouw. U kunt rekenen op het beste advies en een vakkundig gemonteerde en afgewerkte gevel waar u geen omkijken naar heeft.

Over Klaassen
Met meer dan 30 jaar ervaring heeft Klaassen een brok knowhow in huis. Vanzelfsprekend houden we ook de ontwikkelingen in de markt nauwgezet in de gaten en zijn daarom altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en materialen. Onze klanten kunnen rekenen op de beste oplossing voor hun gevel.

Meer informatie?

Neem contact met ons op!