Klaassen is gespecialiseerd in het leveren en monteren van sandwichpanelen, stalen daken en warm- en kouddaksystemen. Met onze teams kunnen we per dag zo’n duizend vierkante meter dak monteren. Dat doen we voornamelijk voor (middel)grote aannemers, maar ook particulieren kunnen rekenen op onze expertise.


Advies en montage
Klaassen zorgt niet alleen voor de montage, wij zijn er ook voor gedegen advies. Want er is ruim keuze op het gebied van dakbeplating:

 • Stalen daken
  Stalen dakbeplating is verkrijgbaar koud- en warmdakplaten. De isolatie maakt het verschil. Stalen dakbeplating is verkrijgbaar in verschillende profielen en diktes en legio aan kleuren.

 • Sandwich daken
  Sandwichpanelen bestaan uit twee panelen van staal of aluminium die een laag isolatiemateriaal insluiten. Sandwichpanelen zijn een populaire en duurzame oplossing in het isoleren en bekleden van gevels en daken.

 • Aluminium daken
  Aluminium is vanwege haar minimale gewicht uitermate geschikt als dakbedekking. Aluminium roest niet en is mede vanwege haar recyclebaarheid uitermate duurzaam.

 • Polycarbonaat beplating
  Deze platen worden gekenmerkt door hun stevigheid en lange levensduur. Polycarbonaat is een steeds vaker gebruikte kunststof vanwege de slagvastheid en het goede brandgedrag.

 • Polyester daken
  Dit lichte en onderhoudsvrije materiaal is met name geschikt voor daken op erkers, entrees en bergingen. Dankzij de enorme vrijheid in keuze van vorm en uitstraling is nagenoeg elk idee te realiseren.

In ons advies houden we rekening met de wensen van de klant, de belastbaarheid van de materialen, de grootte van de overspanning, het type gebouw en de toegestane doorbuiging. U kunt rekenen op het beste advies en een vakkundig gemonteerd en afgewerkt dak waar u geen omkijken naar heeft.

Over Klaassen
Met meer dan 30 jaar ervaring heeft Klaassen een brok knowhow in huis. Vanzelfsprekend houden we ook de ontwikkelingen in de markt nauwgezet in de gaten en zijn daarom altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en materialen. Onze klanten kunnen rekenen op de beste oplossing voor hun dak.

 

Meer informatie?

Neem contact met ons op!